Noutăți

Cerere Unban

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

JadoR

membru
Membru
[AMX Bans] ===============================================
[AMX Bans] Esti banat pe acest server!
[AMX Bans] Nickname: JadoR
[AMX Bans] IP: 82.4.99.41
[AMX Bans] STEAMID: STEAM_1:0:1320554041
[AMX Bans] Banat de catre adminul: Alex-jucatoru
[AMX Bans] Banat pe harta: STAR.UXG.RO#CLASSIC SERVER CS 16 (de_dust2_2x2)
[AMX Bans] Motiv: Limbaj
[AMX Bans] Banul a fost creat: 23.12.2019 - 01:41:06
[AMX Bans] Durata ban: 1 week
[AMX Bans] Banul expira: 30.12.2019 - 01:41:06
[AMX Bans] Pentru unban: www.uxg.ro
[AMX Bans] ===============================================

Ps : As dori si eu un Raspuns daca se poate de la ''Alex Jucatorul'' pe cine am jignit s-au la cine i-am adresat injurii, daca nu iti placea numele meu imi puteai face change name, nu ma suparam, mi-ai dat de vreo 5 ori Kick si dupa Ban daca asa Respectati voi jucatori ce frecventeaza Serverul vostru nu am decat sa va zic ca nu aveti pic de Respect .
 

XqZ^_

Fondator UXG
Membru personal
Fondator
Administrator
Membru
Nu cred ca a fost de la numele tau domnu Jador ;) dar asteptam pe domnu jucator sa puna o dovada :)
 

JadoR

membru
Membru
Daca doriti puteti prelungi durata Ban-ului deorece nu mi se pare corect, Cred ca daca Adminul faptas nu da replica acuzari in decurs de 24h, Fondatorul serverului este nevoit ptr ai da Unban Jucatorului si Adminul in cauza sa primeasca -1 Down ori Remove asa mi-se pare corect, Din cate observ sunteti de acord cu greseala facuta de Adminul nepriceput, Nu mai doresc unban puteti Respinge cererea, Numai bine incontinuare Sarbatori fericite la toata lumea !!
 

jucatoru(Alex)

Administrator - STAR.UXG.RO
Admin Server
Membru
Salut, îmi cer scuze de întârziere, sunt plecat cu munca, etc.., ceilalți știu, in primul rând n am avut nimic cu numele tău, pentru a primi respect, oferă și tu la rândul tău playerilor cu care joci pe server. Având in vedere ca ai jignit-o pe Georgiana in mod repetat, nu doar in seara respectiva ci și cu o seara anterioară, iar apoi te ai găsit sa te dai și “superior” am zis ca vei înțelege, de la acel “kick” ca nu ești superior nimănui, sa vorbești cum te trezești. Imi pare rău ca nu am apucat sa fac ss, iar eu de obicei fac mereu, dacă ești frustrat nu înseamnă ca trebuie sa înjuri. Se poate gasi și o dovada in FTP, a fost greșeala mea ca nu am făcut ss la ce ai scris, ca te linisteam. Nu mi plac oamenii mincinoși, noi ne respectam între noi și respectam și playerii, cu frustrarea ta, nu ajungi nicăieri. Și noi îți uram sărbători fericite, schimbați atitudinea și poate pe viitor ne “reauzim”. Cu asta am încheiat domnule Jador. Sper ca te am făcut înțeles .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Sus