Noutăți

[ Cerere UnBan ] (c) WaRn!nG.#

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

(c) WaRn!nG.#

membru
Membru
  • Nick : (c) WaRn!nG.
  • IP : Îl voi oferii privat celui care se va oferii să-mi dea unban.
  • SteamID (status in consola ) : STEAM_0:1:461231031
  • Data/Ora/Harta : Banul a fost creat: 15.01.2020 - 21:53:33 - de_dust.
  • Motivul : Păi . am ținut x2 destul de frumos, cu polaru, am bătut 7 oameni, iar băiatul meu a crezut că am cod, nu a fost asta o problemă pentru mine, iar dânsul mi-a făcut poze, pe lângă mi-a mai cerut și wargods. Totul okey, i-am uploadat pozele, din care ,, Domnul cu tupeu , tot mă stresa să îi urc pozele și wargods-ul mai repede, iar aceste lucruri durează. I-am oferit pozele ( ) și wargods-ul ( https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1873266 ) , din care am făcut spam, mi-a spus okey verific, și m-am băgat la joc. Iar dânsul îmi spune mie să stau spec să verifice el pozele și wargods-ul , din care m-am enervat puțin, pentru că-mi pierd timpul aiurea, i-am spus că are 5 minute să le verifice, că mă bag singur la joc. Pentru că nu prea am timp să mă mai joc jocul ăsta foarte des, preocuparea mea este liceul și na. MENȚIONEZ CĂ AM IEȘIT PENTRU FAPTUL CĂ DÂNSUL MĂ ENERVA FOARTE TARE, IAR EL VĂD CĂ MI-A DAT BAN DIRECT, DIN CARE EU DEJA ÎÎ OFERISEM WARGODS-UL ȘI POZELE. În mare parte sunt mai mulți admini ca și el, ar trebuii să vă intereseze puțin și mentalitatea lor, nu doar vârsta, poate să aibă 30 de ani și gândire de 9. Mersi.
  • Adminul de la care ati primit ban : C|_aTiTa
  • Dovada ( print consola ) = ( )
  • Scanare WG : Cel de aseară ( https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1873266 ) -: Unul făcut chiar acum ( când fac cererea de unban ) - ( https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1873630 )
 

CLaTiTa

Administrator UXG
Fondator
Membru
Imi place cand lumea vine pe forum.Nu imi place cand e in sectiunea asta ,dar asta e...trebuie sa avem activitate si aici.
Asadar daca imi amintesc bine ,ti-am facut poza ,am asteptat frumos ,nu am stresat pe nimeni.Dupa 3 min imi pui un link cu o singura poza cand eu am facut 4 sau 5.Dupa inca ceva timp imi pui link-ul correct cu pozele si inca ceva vreme si WG.Da stiu ca dureaza ,dar singurul lucru ca t-I l-am reprosat a fost ca ti-a luat 3 minute sa uploadezi o poza ,dupa care am asteptat link-urile.DUpa ce am primit link`urile urma sa "investighez" pozele si in prealabil scanarea.In timpul asta din cate stiu eu ,playerul sta la specatatori.Reiese si din postul tau ,ca tu nu ai timp de pierdut...Cum am asteptat eu link`urile de la tine ,asa astepti si tu "verdictul" frumos la spectatori logic ? Ai primit BAN pt comportament , nu pt COD. Ai fost arogant pe server si se vede clar ,cum cauti sa jignesti si aici pe forum.Cu toate astea eu imi recunosc gresala ,care este BAN PERMANENT /trebuia BAN 5 minute
PRO.png
 

kid

Co-Owner - STAR.UXG.R0 -
Admin Server
Membru
Si eu am fost pe server si ai fost arrogant si ne-ai luat peste picior putin asa…
1579194800409.png
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Sus