Noutăți

[Cerere UnBan] A.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CLaTiTa

Administrator UXG
Fondator
Membru
Da esti un player vechi ,care tot apare si dispare la noi pe server ,nimic grav pana aici.Dar mai apar si la noi in comunitate admini noi ,care nu cunosc tot istoricul serverului,si de multe ori sunt luati peste picior de player vechi ,care considera ca isi pot face propriile reguli pe server.DAca tu zici : Motivul : Nu i-am dat pozele si wg :)) si mai si razi ,este exact ex ce il dadeam mai sus.In acest caz sunt de partea adminului,pentru neprezentare POZE si WG chiar se da BAN la noi pe server ,ar trebui sa stii asta ,fiind un player vechi.Dar il astemptam totusi si pe MaNu sa vedem el ce zice.Pana atunci ban-ul ramane
 

Alina.

membru
Membru
Daca n-ai fost pe sv nustiu dece zici asta... nu i-am zis nimic. El mi-a facut ss, nu a zis nimic pe chat, sa dau poze sau wg sau altceva, NIMIC, am bagat jocu in bara, i-am dat pozele[a durat ceva ca imi mergea greu upload] dupa ce i-am dat link cu toate 3 pozele imi spune ca o poza e de doua ori si mai trebuie una... i-am zis sa uite mai bine ca alea sunt toate 3 si dupa imi zice ca ne vedem pe forum la unban ca nu i-am dat pozele si wg.... ce wg ca nu mi-a zis nimic... si am iesit ca deja era penibil.
Astept si eu de la el dovezi ca nu am dat pozele sau ca mi-a zis sa dau wg si nu i-am dat. Si daca tu crezi ca iau pe cineva 'peste picior' ca am pus un emote pe forum esti penibil domnul CLaTiTa. :)
 

XqZ^_

Fondator UXG
Membru personal
Fondator
Administrator
Membru
1577550178539.png dac dupa 24 de ore nu vine cu un raspuns se va scoate banu ;)
dac paresesti serveru este ban permanent
bun din ce vad tu nu ai nici un ban :) am verificat in ftp si nu exista nici un ban :)
 
Ultima editare:

IceGirl

Owner - STAR.UXG.RO -
Admin Server
Membru
asteptam sa vina si manu cu un raspuns , si totusi de atata timp cat joci cs tu nu stii hartile ?
 

Manu

membru
Membru
În primul rând.
1: ti am făcut 3 poze+wg si ti am zis ca ai 5 minute, tu mi le ai dat după 8 minute pe ceas.. ti le am făcut la 23:49 si mi le ai dat la 23:57 Si atunci mi ai dat 2 poze la fel.. ti am zis ca sunt la fel. Si ai început să râzi, eram 4 admini pe server. Tu ai intrat la joc, te am bagat inapoi spec si ti am zis sa mi dai pozele+wg si apoi s.a schimbat harta si ai iesit.
 

clara

Moderator - STAR.UXG.RO -
Admin Server
Membru
1577554803493.pngNu te-ai incadrat deloc in timp si scanarea ai dat-o la un timp destul de mare distanta.Indiferent ce pc ai,5 minute ar trebui sa fie in regula.In general se dau doar 3 minute.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Sus