Jump to content
Bun venit pe UXG COMMUNITY

ANUNTURI

 • ANUNT
  Am deschis GO.UXG.RO primul server din comunitatea noastra de CS:GO mix 5vs5
 • ANUNT
  Se va deschide in curand UXG HOSTING pentru Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike Global-Offensive
 • ANUNT
  Se cauta STAFF pentru comunitate/servere 18+
 • ANUNT
  NOU 2020! Avem deschise 2 servere de MIX configurate perfect pentru orice MATCH!
Sign in to follow this  
CLaTiTa

Regulament General UXG

Recommended Posts

Pentru fiecare regula încalcata, veti fi sanctionati, în functie de gravitate, cu unul sau mai multe warning-uri. Desigur, la 4 warning-uri acumulate, nu veti mai putea posta timp de 7 zile, iar la 5 warning-uri acumulate, veti primi ban 30 de zile pe acest forum; * În cazul în care un utilizator a primit ban pe doua conturi, va primii automat ban pe IP; * Daca sesizati nerespectarea uneia dintre regulile de mai jos, sunteti rugat sa raportati persoana în cauza, indiferent ca e utilizator sau membru al staff-ului. Pentru asta, trebuie sa accesati Plangeri Forum. De asemenea, puteti folosi butonul REPORT ; * Nu judeca un moderator pentru ca te-a sanctionat, discuta frumos sau reclama-l; * Pe lânga acest regulament, citeste si regulamentele sectiunilor în care doresti sa-ti începi activitatea; * Desi poate nu aveti timpul necesar sa cititi regulile de mai jos acum, v-am ruga sa o faceti cât de repede puteti, pentru a va bucura de o sedere cât mai placuta alaturi de noi. * Ai grija la ce spui, ce faci, tu raspunzi de orice actiune necugetata.

 

REGULAMENT UTILIZATORI:

1. LIMBAJUL: * Folosirea unui limbaj vulgar aduce dupa sine suspendarea permanenta pe acest forum; * Nu toleram insultarea membrilor înregistrati, indiferent de limba folosita; * Provocarile sunt, de asemenea, pedepsite cu banarea temporara sau permanenta, în functie de situatie; * Rasismul de orice fel este sanctionat cu warn sau ban permanent; * Sanctiunile sunt aplicate si în cazul mesajelor private; * Limbajul neadecvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare. !!! SANCTIUNE: WARN (+1 pentru injuraturi asupra unui membru) (+2 pentru injuraturi asupra unui membru din staff) !!! SANCTIUNE: BAN (pentru injuraturi asupra unui Administrator sau Fondator)

2. Mesajele off-topic sau spamming-ul nu sunt permise! Pastrati discutia dintr-un topic la subiectul principal si postati în acesta doar daca e într-adevar nevoie. !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

3. Evitati postarea a doua mesaje unul dupa altul! Pentru asta, folositi butonul EDIT!. Fireste, daca între 2 posturi exista un interval de 24 de ore, acestea nu se mai considera dublu post. !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

4. Este interzis sa postati acelasi mesaj sau acelasi topic de mai multe ori, cu scopul de a atrage atentia! !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

5. Reclama pe acest forum este interzisa! Orice post pe forum sau în chat ce contine reclama la orice alt site/forum va fi sanctionat! !!! SANCTIUNE: BAN PERMANENT

6. În cazul în care cereti o informatie, dati cât mai multe detalii, asa încât sa te putem ajuta! !!! SANCTIUNE: AVERTISMENT VERBAL

7. Nu este permisa atasarea de imagini cu înteles ofensator sau pornografic în semnatura, avatar sau pe chat! !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

8. Avatarul trebuie sa aiba maxim 150x250 de pixeli! Preferabil ar fi sa postati un link catre o imagine, desi puteti de asemenea sa uploadati un avatar. !!! SANCTIUNE: WARN (+1) + Revocarea dreptului de a mai avea un avatar

9. În semnatura nu aveti voie sa puneti prea multe imagini, astfel încât sa le fie celorlalti greu sa citeasca pagina! Maxim 2 imagini (500x50), sau un Banner de pana la 560x100 de pixeli si eventual, un userbar. !!! SANCTIUNE: WARN (+1) + Revocarea dreptului de a mai avea o semnatura

10. Folosirea excesiva a tastei CAPS LOCK în posturi pe chat sau în topicuri este interzisa! !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

11. Este interzisa înregistrarea pe forum cu nickname-uri ce au înteles ofensator, rasist, ce contine injurii sau reclame! !!! SANCTIUNE: BAN (+2)

12. Utilizatorii nu au dreptul sa exercite functia de moderator, cu mesaje de genul: "Da-i warn aluia!"; "Ala merita warn!"; "Nu mai faceti spamming!", "Închideti topicul asta!" etc. !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

13. Unele forumuri/sub-forumuri au reguli suplimentare mentionate în topicurile din acele sectiuni. Aceste reguli sunt obligatorii, fiind considerate reguli ale forum-ului! !!! SANCTIUNE: WARN (+1) 14. Butonul REPORT trebuie folosit cu cap! Trebuie folosit doar în situatii în care un membru a încalcat regulamentul, sau daca un anume topic încalca regulamentul! !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

15. Evitati posturile care contin doar emoticoane, posturile monosilabice, care nu denota altceva decât incultura si lipsa de respect. De exemplu: "Da", "Nu", " , " Smile " , ", " =)) " etc. !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

16. Nu aveti voie sa detineti sau sa folositi mai multe conturi pe acest forum! !!! SANCTIUNE: BAN

17. Orice membru poate incerca sa ajute utilizatorii noi/confuzi de pe intreg forumul prin mici indrumari/sfaturi, exceptie zona Administrativa. !!! SANCTIUNE: WARN (+1)

18. Respectati Fondatorii si Managerii de Forum care au au muncit pentru crearea si bunastarea comunitatii, orice atac la persoana prin diferite retele sociale sau programe pentru socializare se pedepseste! (ex: facebook, teamspeak, messenger, skype , etc.) !!! SANCTIUNE: BAN

 

REGULA DE BAZA

1. Regulile utilizatorilor nu sunt excluse pentru moderatori! Se vor aplica aceleasi pedepse, iar daca se va repeta, se va ajunge la retragerea dreptului de moderator pe acest forum;

2. Odata ce primiti moderator pe acest forum, sunteti de acord sa mentineti ordinea, iar daca este cazul, sa sanctionati alti membrii regulamentar;

3. Nu abuzati de accesul pe care îl aveti si nu dati warning-uri decât în cazul în care a fost încalcat regulamentul;

4. De fiecare data când dati un warn unui utilizator, aveti obligatia de a-i edita postul si de a-i indica motivul;

5. Moderatorii trebuie sa aiba un limbaj civilizat fata de utilizatorii forum-ului, nu cu un aer de superioritate;

6. Daca un moderator lipseste nemotivat mai mult de o saptamana, va primi remove;

7. Acumularea a 5 warning-uri duce la retragerea accesului de moderator;

8. Moderatorii sunt obligati sa închida, sau sa trimita la arhiva posturile/topicurile care încalca flagrant regulamentul;

9. Când închideti un topic, trebuie sa explicati clar si argumentat motivul;

10. Când acordati un avertisment verbal, completati asta la notitele utilizatorului;

11. Orice reclama este sanctionata cu ban permanent;

12. Moderatorii închid doar în categoriile lor, nu în cele destinate adminilor sau în ale altor colegi;

13. Nu insulta alti utilizatori sau membrii ai staff-ului, în comentarii sau mesaje private. Nu escalada conflicte stupide, nu ne pasa cine a început sau onoarea cui a fost patata: daca esti certaret ai zburat de pe site-ul nostru;

14. Fara discriminari religioase, etnice, rasiale, sexuale sau de orice alt fel.

15. Moderatorii nu au voie sa foloseasca comenzi pe niciun grad. Doar globalii, co-adminii si adminii au aces drept.

16. Niciun moderator de pe acest forum nu are dreptul de a face cerere de upgrade la mod. global, indiferent de activitatea sa! Up-ul se ia pe merit, dar doar atunci când administratia decide ca e timpul!

 

REGULAMENT REPUTATII:

1. Nu abuzati de sistemul de Reputatii! Acel sistem este creat pentru a multumi membrilor forumului pentru munca depusa.

2. Daca un rate nu este dat cu un motiv, acesta nu este valid.

3. Daca un membru X ofera altui membru Y unul sau mai multe puncte de reputatii, atunci ambii membrii vor fi sanctionat. (invalidare reputatii si ban 7 zile)

4. Daca un membru X ofera altui membru Y unul sau mai multe puncte de reputatii, iar membrul Y nu are legatura cu membrul X, atunci membrul X va fi sanctionat. (invalidare reputatii membru Y si ban 7 zile membru X)

5. Nu oferiti reputatii false pentru ca veti fi sanctionati! (invalidare reputatii si ban 7 zile) *Daca sesizezi ca un moderator a încalcat o regula aduci la cunostinta unui administrator sau co prin PM; *Pentru orice neregula sau plângere, trebuie sa va exprimati nemultumirile la sectiunea Plângeri forum. ATENTIE! : *Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de adminii/Super-Moderatorii/moderatorii acestui forum, care au si ultimul cuvânt în ceea ce priveste deciziile luate. *Aceste reguli nu sunt negociabile, deci daca nu-ti convin, poti închide oricând contul! Multumim pentru colaborare, conducerea UXG. Administratorii acestui forum îsi rezerva dreptul de a modifica acest regulament periodic, deci va sugeram sa-l verificati zilnic.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...