Jump to content
Bun venit pe UXG COMMUNITY

ANUNTURI

 • ANUNT
  Am deschis GO.UXG.RO primul server din comunitatea noastra de CS:GO mix 5vs5
 • ANUNT
  Se va deschide in curand UXG HOSTING pentru Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike Global-Offensive
 • ANUNT
  Se cauta STAFF pentru comunitate/servere 18+
 • ANUNT
  NOU 2020! Avem deschise 2 servere de MIX configurate perfect pentru orice MATCH!

FeLLyNNa

Super-Moderator
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FeLLyNNa last won the day on June 15

FeLLyNNa had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About FeLLyNNa

 • Rank
  Organizator Warnight MIX

Converted

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FeLLyNNa

  ★ Nick: ★ Experiență ca Admin: ★ Meciuri jucate pe MIX.UXG.RO : ★ Menționez că am citit regulamentul: ★ Adminul care te recomanda : nick admin ★ ID Discord: ★ ID Steam: Condiții obligatorii: AI NEVOIE DE UN MINIM DE 5 MECIURI JUCATE PE SERVERUL NOSTRU !! * Titlul trebuie să fie (ex.): Cerere Admin Nick * Respecta modelul sau cererea va fi inchisa. * Trebuie sa aveti minim 16 ani. * Daca primesti admin va trebuii sa ai * Cererile care nu indeplinesc criteriile de mai sus nu se vor lua in considerare. * Nu ai voie sa detii admin pe alta comunitate . * Trebuie sa ai obligatoriu Discord-ID. !! Adminele se vor pastra pe baza donatilor si activitatea de pe server si forum. La fiecare sfarsit de luna se revizuiesc adminii care nu implinesc cerintele /ACTIVITATEA MINIMA !!
 2. FeLLyNNa

  Aici vom posta lista cu jucatori care sunt banati permanent si irevocabil pe serverul nostru !!! nick : steamid:
 3. FeLLyNNa

  Cererile de unban care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare iar topicul va fi inchis fara preaviz!Titlul: cerere unban ``nick``*Nick: *Ip:*SteamID (status in consola):*Data/Ora/Harta:*Motivul:*Adminul de la care ati primit ban:*Dovada (print consola):ATENTIE!- Detaliile banului le veti avea intotdeauna in consola atunci cand dati conectare pe server.- Daca aveti poze de uploadat le puneti pe http://zippyshare.com/ sau orice alt site unde formatul .bmp al acestora se pastreaza !- Toata lumea are un steamid numeric la "status in consola"! Fake sau original dar exista si puteti fi banati pe acesta. Nu ezitati sa il completati la cerere !- Aveti rabdare, nu jigniti stafful deoarece cererea va fi respinsa. Un membru din staff va lua o decizie in cel mai scurt timp posibil.
 4. FeLLyNNa

  Uram bun venit tuturor!! In acest topic puteti lasa un feedback serverului nostru , putem dezbate orice problema cu privire la server si jucatori!! Multumim!!
 5. FeLLyNNa

  Urmatoarele puncte sunt interzise: 1. Deconectarea in timpul unui mix/war incurcand desfasurarea jocului, fara a exista o rezerva in locul tau 2. Stationarea parolata pe server blocand accesul altui 'full-mix'. Dupa ce va terminati mix-ul , va rugam sa scoateti parola de pe server. 3. Folosirea codurilor pe serverele de mix a comunitatii duce instant la banarea pe toate serverele de mix a comunitatii. 4.Monitorul este strict interzis, acesta va fi considerat wall si va fi sanctionat cu ban permanent. 5. Injuraturile, jignirile, rasismul sunt strict interzise, acestea vor fi sanctionate cu ban temporar in loc de obisnuitul gag. Durata maxima de ban este de 180 de min !! IMPORTANT!!! Recomandari pentru desfasurarea unui mix Meciul va incepe in momentul in care se afla minim 10 jucatori pe server (5vs5) Meciul are o durata de 30 de runde. Echipa castigatoare va fi desemnata la 16 runde castigate) Daca un admin considera ca un jucator este codat, acesta trebuie sa posteze pe forum demo-ul sau pozele facute de adminul in cauza, sau sa posteze testul WG pe forum. Este interzis sa iti omori coechipierii in timpul unui meci, acest lucru poate fi sanctionat cu ban pana in 120 de minute. PREZENTA PE CANALUL DE DISCORD AL SERVERULUI ESTE OBLIGATORIE!!!
×
×
 • Create New...